Επιλογή Σελίδας

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ – ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το έτος 1976 από τον Γεώργιο Αράπογλου ο οποίος είχε προγενέστερη δραστηριότητα πάνω στο ίδιο αντικείμενο από το 1970. Από τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας της η επιχείρηση ασχολήθηκε με τον κλάδο της επισκευής, κατασκευής και εμπορίας γεωργικών & συναφών μηχανημάτων. Με την πάροδο του χρόνου εδραιώθηκε στο νομό Ημαθίας αλλά και στους γύρω νομούς αποτελώντας ένα σημαντικό συνεργάτη για τους γεωργούς της περιοχής.

Το 1999 η επιχείρηση μεταβιβάστηκε στον Θεοφάνη Αράπογλου, γιο του ιδρυτή. Η ενασχόληση του Θεοφάνη Αράπογλου με την επιχείρηση, από την μικρή του ήδη ηλικία, αποτέλεσε ένα σημαντικό εργαλείο γνώσης γι’ αυτόν βοηθώντας τον να επεκτείνει τις δραστηριότητες της επιχείρησης σε νέους ορίζοντες.

profile_3

Σήμερα η επιχείρηση δραστηριοποιείται με πωλήσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια. Εισάγει από το εξωτερικό (Ιταλία – Γαλλία – Ισπανία – Γερμανία – Ιαπωνία) γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα, τέτοια που δεν κατασκευάζονται στην χώρα μας, ενώ παράλληλα αναπτύσσοντας συνεχώς την δική της τεχνογνωσία κατασκευάζει πρωτοποριακά γεωργικά μηχανήματα, προμηθεύοντας με αυτά την ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους της επιτυχίας της εταιρείας Θεοφάνης Αράπογλου είναι η φήμη της και η δέσμευση της για εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η προμήθεια ανταλλακτικών και οι τεχνικές γνώσεις του προσωπικού είναι μέρος των προτεραιοτήτων της εταιρείας. Ανάλογα με το προϊόν και την εγγύηση που έχει η εταιρεία Θεοφάνης Αράπογλου είναι πάντοτε εκεί για να εξυπηρετεί τους πελάτες της.

profile_2