Επιλογή Σελίδας

Μηχάνημα καθαρισμού ακτών – παραλιών Baby Tapiro Electric

  ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΚΤΩΝ – ΠΑΡΑΛΙΩΝ BABY TAPIRO ELECTRIC

  Το Baby Tapiro Electric αντιπροσωπεύει την επανάσταση στα καθαριστικά παραλίας με έλξη. Μάλιστα, χάρη στον καινοτόμο ηλεκτροκινητήρα του, επιτρέπει στον χειριστή να πραγματοποιεί εργασίες καθαρισμού παραλιών με ένα υπερσύγχρονο, φιλικό προς το περιβάλλον, πράσινο όχημα, διατηρώντας παράλληλα τις ίδιες επιδόσεις με το μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

  Σε αντίθεση με άλλα καθαριστικά παραλίας, το Baby Tapiro «οδηγεί» μόνο του, στην πραγματικότητα, χάρη στο μικρό βάρος και το σύστημα μετάδοσης κίνησης κάνει τη χρήση του απλή και αποτελεσματική και φέρνει την ικανότητα ελιγμών αυτού του καθαριστικού παραλίας σε πρωτοφανή επίπεδα, συμβάλλοντας περαιτέρω στη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

  Το καινοτόμο κιβώτιο ταχυτήτων τριών ταχυτήτων συν όπισθεν, και το σύστημα μετάδοσης κίνησης ελέγχου διεύθυνσης, κάνουν τη χρήση του απλή και αποτελεσματική και ανεβάζουν τους ελιγμούς αυτού του εργαλείου σε πρωτοφανή επίπεδα, μειώνοντας σημαντικά την κούραση του χειριστή κατά τις εργασίες καθαρισμού παραλίας.

  – Πλάτος: 930 – 1130 mm
  – Ύψος: 1100 mm
  – Μήκος: 2170 mm
  – Βάρος: 375 kg
  – Πλάτος εργασίας: 80 – 100 cm
  – Βάθος εργασίας: από 10 cm
  – Απόδοση: 2500 – 3000 m2/h.
  – Χειροδηγούμενο

  Μηχάνημα καθαρισμού ακτών – παραλιών Baby Tapiro Electric
  Μηχάνημα καθαρισμού ακτών – παραλιών Baby Tapiro Electric

  Σχετικά προϊόντα